Cateringmeny

CATERING MENY:


FRISTERENS KOLDTBORD:


Roastbiff med potetsalat

Amerikansk skinke med waldorfsalat

Røkt laks med eggerøre

Karbonader med stekt løk

Braiserte Pigwings med rødvinssaus og bakte rotgrønnsaker

Kyllinglår med salat og dressing

Hjemmelagd rekesalat

Ferske reker

Brød, majones og smør


Kun: 230,- per person / Minimum 10 personer


Last ned meny i PDF eller JPG

JPG


Alle bestillinger utenom vanlig åpningstid påberegnes ett tillegg på 20,- pr person og eventuelle leveringskosnader.

FRISTERENS TAPAS:


Albongidas med tomatsaus (spanske kjøttboller)

Gambas al ajillo (scampi)

Kyllingklubber

Papas arrugadas (saltkokte kanaripoteter)

Mojo rojo (spansk rød saus)

Mojo verde (spansk grønn saus)

Lefserull med laks

Lefserull med spekeskinke

Tortilla de patata (spansk omelett)

Brokkolisalat med bacon, rosiner og rødløk

Chorizo (spansk spekepølse)

Manchego (spansk fast og vellagret ost)

Marinert oliven

Pintxos (små spanske smørbrød)

Focaccia

Aioli



Kun: 230,- per person / Minimum 10 personer


Last ned meny i PDF eller JPG


Alle bestillinger utenom vanlig åpningstid påberegnes ett tillegg på 20,- pr person og eventuelle leveringskosnader.

HAVETS FRISTENDE FESTBORD:


Ferske reker

Krabbeskjell

Krabbeklør

Kongekrabbe

Scampi med hvitløk og chili og mangosalsa

Kamskjell cheviche med syltet rødløk og avokado

Marinerte reker

Dampet blåskjell med fennikel og urter

Pepperlaks

Røkt laks med eggerøre

Lefseruller med laks

Hjemmelagd rekesalat

Sitron, majones,salat, aioli,focaccia, brød og smør



Kun: 330,- per person / minimum 10 personer


Last ned meny i PDF eller JPG

JPG


Alle bestillinger utenom vanlig åpningstid påberegnes ett tillegg på 20,- pr person og eventuelle leveringskosnader.

VARMRETTER, LUNCH & MIDDAG:


Gryteretter (lapskaus, kyllinggryte, biff stroganoff, orientalsk osv.)


Fra 50-90,- per person


Lasagne og andre pastaretter med salat, dressing, brød og smør


Fra 85,- per person


Supper


Fra 50-90,- per person


Last ned meny i PDF eller JPG


Alle bestillinger utenom vanlig åpningstid påberegnes ett tillegg på 20,- pr person og eventuelle leveringskosnader.


SELSKAP OG FEST:


Jeg liker valgfrihet og at gjestene skal få akkurat det de har lyst på.

Derfor vil jeg ikke låse meg fast til satte menyer, men at gjestene skal kunne få velge å blande som de selv vil.

Da har vi muligheten til å følge trender og de forskjellige sesongvarene som finnes. Samtidig som vi kan skreddersy maten utfra tema og lokasjon som selskapet skal ha.


"Jeg vil tilby alt fra den tradisjonelle maten til den «finere» maten til en rimelig penge"


Feks:


"Tradisjonell" 3 retter: 

Blomkålsuppe

Svinestek med grønnsaker, hjemmelagd surkål, saus og poteter

Karamellpudding  200,- per person


"Finere" 3 retter:

Kamskjell cheviche med syltet løk og avokado

Hjortefilèt med rotselleripurè, kremet rosenkål med eple og fondantpotet

Creme Bruleè   400,- per person


Last ned meny i PDF eller JPG


Alle bestillinger utenom vanlig åpningstid påberegnes ett tillegg på 20,- pr person og eventuelle leveringskosnader.


Kontakt


Addresse:

Fristeren Catering

Stadionveien 21, 4632 Kristiansand

Email: post@fristeren.no

Tlf.: 412 01 993

Åpningstider:


Man- Fre: 08:00 - 16:00

Lørdag, Søndag og helligdager:

Etter avtale

© Copyright Fristeren Catering. Site Credits: Bergeton Design